Priser inkl. moms

Healing & Medial Vägledning

Healing

Välkommen att boka tid För Healing och Medial Rådgivning.

Hos oss hittar du det som du behöver för att må bättre och komma vidare på bästa sätt.

Här nedan kan du läsa mer om Carina, Olivia och Åsa.

Varför Healing?

Vi människor är väldigt energikänsliga. Därför samlar vi på oss negativa energier ifrån stress, rädslor och trauman vilket orsakar att vi hamnar i obalans som leder till blockeringar och hindrar oss från att leva fullt ut i hälsa, glädje, kraft och mening.

Healing är nyckeln till inre lycka, frid och kärlek. Genom befrielse av negativa energier som lagrats inom oss från livet återställs balansen och du kan leva ett liv i högre välmående - fysiskt, mentalt, andligt och emotionellt.

Carina

Healing är min specialitet och passion. Jag har under många år använt mig av min talang för att förbättra människors liv. Jag hittar, arbetar med och tar bort blockeringar. Ta ett steg i rätt riktning för att må bättre. Livet är underbart, det kan du uppleva med hjälp av healing.

Ca: 60 - 90 minuter  600:-

Olivia

Alla människor förtjänar att må bra i sig själva och sina liv samt stå i sin kraft. Med hjälp av energin i min röst och själ så kanaliserar jag högfrekventa och intelligenta ljuskoder från universums medvetande. Detta sätter igång en alkemistisk process inom dig då ljuskoderna vet precis vad de behöver göra för ditt högsta välmående och utveckling.

Jag hjälper dig med det du behöver, och att komma närmre ditt hjärta, sanning, hälsa samt rätt väg genom att upphäva dina blockeringar och aktivera dig & din energi. Jag ser, hör och möter dig i kärlek och respekt, med ditt bästa som intention.

ERBJUDANDE: Ca: 60 min. / 444:-

Åsa - Medium

Jag ett väldigt medkännande och förstående medium som på ett lugnt och tryggt sätt ger dig svaren på dina frågor med hjälp av tarot + orakel kort samt mina guider och änglar. Med mig så kan vi hitta en annan filosofi att leva efter som är mer positiv och produktiv än en gammal.

Ca: 30 min. / 500:-

Senast inlagda produkter